Trendy zwart-witte accessoires voor je inrichting

door | 7 mrt, 2022 | Wonen

zwart-wit-natuur

Een zwart-witte inrichting straalt luxe uit, zeker wanneer je het combineert met natuurlijke aardtinten. Zwart-witte accessoires kunnen dezelfde luxe uitstraling geven. Toen wij verhuisd zijn naar onze nieuwe woning hebben wij de mogelijkheid gehad om ons huis volledig opnieuw in te richten. Zwart en wit hebben gebruikt als basis kleuren en verder hebben wij dit uitgebreid naar houttinten. Zo is onze keuken mat zwart met witte muren, de zwarte Barnkast heeft een prominente plaats in de woning en hebben wij een zwarte glazen deur geplaatst. In de rest van de woning komen ook de zwarte accenten weer terug, zoals onze fotolijst wand en zwarte raambekleding.

Zwarte en witte accessoire mogen natuurlijk ook niet ontbreken! De collectie woonaccessoires is eindeloos. Bedenk daarom goed wat voor uitstraling je wilt meegeven aan je interieur. Zwart en wit zijn neutrale kleuren, waardoor ze met ontzettend veel verschillende stijlen gecombineerd kunnen worden. In ieder interieur past wel een zwart of wit item. Zwart en wit kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden. Beide kleuren passen namelijk erg goed bij de levende groene kleuren uit de natuur, welke ook binnen gecreëerd kan worden.

barn kast - zwart-witte accessoires

Welke kleur past bij een zwart-wit interieur?

Je kunt geen kleur bedenken die niet bij deze combinatie zou passen. Denk bijvoorbeeld eens aan groen, rood, bruin en geel. Maar ook blauwtinten, roze of paars passen perfect bij zwart en wit. Het is wel een goed idee om de mate van kleuren zo bescheiden mogelijk te houden zodat de kracht van het zwart en wit niet verloren gaat.

Passen zwart-witte accessoires in mijn interieur?

Uiteraard hangt dit erg af van je inrichting, maar overal het algemeen genomen passen deze accessoires prima in ieder interieur. Het kan al zo subtiel als een zwarte onderlegger op tafel of een witte vaas voor de bloemen.

Zwart-witte accessoires

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van onze favoriete zwart-witte accessoires.

Tags: Trends
Categorie: Wonen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je dit ook leuk:

10x Hippe plaids

10x Hippe plaids

Een plaid is een handig woonaccessoire om je lekker warm te houden én een mooi item om warmte en sfeer in huis te creëren. Het is heerlijk om hem om...

Lees meer
Oranje in huis, kan dat?

Oranje in huis, kan dat?

Oranje, onze trots! De kleur van Nederland, het koningshuis, van sport en spel. Wij Nederlanders krijgen er altijd een vrolijk en feestelijk gevoel...

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!