Tip: vtwonen slide barn opbergkast

door | 7 dec, 2020 | Wonen

vtwonen slide barn opbergkast

Afgelopen jaar zijn wij verhuisd naar een andere woning, en ja daar hoort ook een andere inrichting bij. De oude kast paste niet meer bij de stijl van de nieuwe woning, deze kast was simpel weg te klein. De nieuwe woning heeft een lang muur van ruim 9 meter, en wij zochten een kast om deze muur iets te breken, maar wel met voldoende opbergruimte om alle spulletjes in op te bergen. Na lang zoeken is het de vtwonen slide barn opbergkast geworden, nou ja, eigenlijk 2.

Voldoende ruimte

De vtwonen slide barn opbergkast beschikt over voldoende ruimte, 2 zichtbare lades en 2 lades verborgen achter de deur. Voor ons is dit ideaal, want ieder heeft hier zijn eigen la om zijn of haar rommeltjes op te ruimen. Bovendien gebruiken wij de ruimtes achter de deuren om (deels) van het speelgoed van de kinderen op te ruimen, bijvoorbeeld een plank met knutsel spullen en een plank met spelletjes. De kast heeft 3 open planken, dus in ons geval 6, die je kunt gebruiken om fotolijstjes en woon accessoires neer te zetten.

vtonen opbergkast

Flexibel

Wij hebben er voor gekozen om de kasten tegen elkaar aan te zetten, zodat het lijkt of het 1 kast is. Maar de kasten zijn ook prima los van elkaar te gebruiken. De deuren kun je zowel naar links als naar rechts doen. Wij hebben beide deuren naar links als de kast gesloten is, om wat meer rust uit te stralen.

Aanrader: vtwonen slide barn opbergkast

Wij zijn erg tevreden over de vtwonen slide barn opbergkast (-en), en vinden ze en verrijking van onze inrichting. Het enige wat wij missen aan de kasten is verlichting in de kast. De zwarte kasten maken het ’s avonds wel wat donker en de fotolijstjes en accessoires zijn moeilijk te zien. Binnenkort gaan wij er dimbare  smart led verlichting in maken om de kast helemaal naar onze smaak te krijgen. Houd ons blog dus in de gaten!

vtwonen.nl

Tags: vtwonen
Categorie: Wonen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk:

10x warme fleece dekens

10x warme fleece dekens

Het is bijna winter! De temperatuur duikt s'nachts inmiddels als onder nul en het is ruiten krabben als je met de auto weg moet. De kou is misschien...

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!