Bureau voor een stoere jongenskamer

door | 7 mrt, 2022 | Kinderen, Wonen

bureau jongenskamer

Onze zoon is afgelopen November 5 jaar geworden en wilde heel erg graag een bureau in zijn kamer. Het thema voor zijn jongenskamer is jungle, wat dan ook overal in terug komt. Zijn kamer is de kleinste van het huis (op ons kantoor na dan), maar hij is dan ook de jongste. Ooit zal hij naar een grotere kamer op de zolder gaan, maar voor nu is het prima voor hem. Wij waren dan ook op zoek naar een compact bureau, zodat deze niet de hele ruimte in de kamer zou innemen. De ander eis die wij hadden was dat hij er wel even mee kon doen. Dus een echt laag kinderbureau hebben wij niet overwogen.

Bureau Morris van Woood

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een bureau van Woood, type Morris. Wij vonden deze het beste bij de stijl van de kamer passen. Het bureau is 130 cm breed en “maar” 57 cm diep. De hoogte is 75 cm, zodat onze zoon er nog wel een tijdje mee kan doen. Door de beperkte diepte, voelt de kamer niet te vol aan. Het hout werkt is grenen en gespoten in grijs. Super stoer!

Bureaus die wij overwogen hebben.

Hier onder vind je een overzicht van de andere bureaus die wij gevonden hebben in onze zoektocht naar één voor onze stoere jongenskamer.

Jade van Woood

Een ander bureau welke wij overwogen hebben is Bureau Jade van Woood. Helaas is deze alleen in wit leverbaar, en wij wilde liever een grijze of zwarte. Toch zal deze prima staan in een stoere jongenskamer.

Maxima Strak Grijs

bureau maxima

Wat dacht je van dit stoer bureau van Meubella. Met zijn 138cm breed, past deze in iedere jongenskamer en het bijpassend kastje kant zowel links als rechts geplaatst worden. Bureau Maxima is een praktische werkplek geheel uitgevoerd in grijs.

VT Wonen Stage

stage bureau

Dit bureau van VT wonen hebben wij ook overwogen, maar gezien de grootte de kamer vonden wij deze toch iets te groot. Toch zal deze wel erg gaaf staan in een stoere jongenskamer. De groene kleur doet het erg goed in een jungle of safari kamer.

Landelijk bureau

bureau-kyan

Dit bureau is gemaakt van hout en metaal en heeft een afmeting van 78x140x40 cm. Losse spullen kun je kwijt in de lades onder het blad. Op het blad heb je voldoende ruimte om huiswerk te maken en is er ook nog plaats voor een leuke bureaulamp.

Scandinavisch design

scandinavisch bureau

Dit bureau past perfect in een jongenskamer. Er is ruimte voor 3 lades (apart verkrijgbaar) om alle spullen in op te bergen. Door de schuine poten heeft dit bureau een speelse uitstraling.

Budget keuze

budget bureau

Voor onze budget keuze hebben wij gekozen voor een bureau met een industriële uitstraling, welke zeker niet zou misstaan in een stoere jongenskamer.

Categorie: Kinderen | Wonen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je dit ook leuk:

10x Hippe plaids

10x Hippe plaids

Een plaid is een handig woonaccessoire om je lekker warm te houden én een mooi item om warmte en sfeer in huis te creëren. Het is heerlijk om hem om...

Lees meer
Oranje in huis, kan dat?

Oranje in huis, kan dat?

Oranje, onze trots! De kleur van Nederland, het koningshuis, van sport en spel. Wij Nederlanders krijgen er altijd een vrolijk en feestelijk gevoel...

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!