Geen saaie muren meer met een canvas schilderij

door | 6 okt, 2022 | Wonen

Canvas schilderij

Heb je een saaie lege muur thuis, of misschien wil je gewoon eens wat anders dan fotolijstjes aan de muur, dan is een canvas schilderij wel wat voor jou. Een canvas schilderij kun je diverse maten krijgen, en bij sommige winkels zelf op maat tot een grootte van 280 x 170 cm. Je kunt natuurlijk kiezen uit duizenden foto’s of je kunt je mooiste eigen foto uploaden en laten afdrukken op canvas. De keuze is reuze zeg maar.

canvas schilderij woonkamer

Maar wat zijn nou de voordelen van canvas ten opzichte van andere opties zoals plexiglas of posters? Hippe Mus zet ze allemaal op een rijtje voor je.

1 – Eindeloze mogelijkheden

Iedere foto kun je, als de kwaliteit hoog genoeg is, op canvas laten afdrukken. Daarnaast kun je het in bijna ieder format krijgen die je wilt.

2 – Het is (relatief) goedkoop!

We blijven natuurlijk wel zuinige Hollanders! Als je het vergelijkt met plexiglas of hout is canvas betaalbaarder, zeker als je een groot formaat wilt.

3 – Geen lijst nodig

Nu kun je lijst kopen om een canvas schilderij, maar het hoeft niet! Bij een poster kun je eigenlijk niet zonder een lijst, maar bij canvas loopt de print door op de randjes en is een lijst niet noodzakelijk.

4 – Een canvas schilderij gaat lang mee

Door gebruik van de nieuwst materialen en afwerking met een UV-coating, zal een canvas lang mee gaan en zijn kleur behouden. Het kan prima op plekken gehangen worden die direct zonlicht krijgen.

5 – Makkelijk schoon te maken

Door het gebruik van een coating kun je een canvas schilderij afnemen met een vochtige doek. Er zijn zelfs coatings die ervoor zorgen dat je hem in de badkamer of zelfs buiten kunt ophangen.

6 – Matte look

Door er geen lijst met glas voor te doen, heeft het schilderij een matte uitstraling. Dit is bijzonder prettig in lichte woningen en ruimtes met direct zonlicht. Je hebt geen last van weerspiegelingen!

Wat heeft Hippe Mus?

Canvas schilderij

Wij hebben een Schotse hooglander bij de eettafel hangen, dit breekt de lang muur.

Waar ga jij een canvas schilderij ophangen?

Bestel vandaag nog je gepersonaliseerde canvas op canvaswinkel.nl

Categorie: Wonen

0 reacties

Misschien vind je dit ook leuk:

Haal de herfst in huis

Haal de herfst in huis

Vaarwel warme zomerdagen en hallo herfst. De dagen worden korter, het weer wordt natter en de avonden langer. Hoog tijd dus om het buitenleven...

Lees meer
Trendy opbergmanden

Trendy opbergmanden

We kunnen er niet meer omheen, de opbergmanden in alle vormen, maten en stijlen. Op Pinterest is het item niet meer weg te denken! Je kunt er...

Lees meer
Hippe thuiswerkplek

Hippe thuiswerkplek

Net als vele van jullie heeft ook Hippe Mus meer vanuit huis gewerkt de afgelopen 2 jaar. Daar wij midden in deze pandemie zijn verhuisd, was er nog...

Lees meer
10x Hippe plaids

10x Hippe plaids

Een plaid is een handig woonaccessoire om je lekker warm te houden én een mooi item om warmte en sfeer in huis te creëren. Het is heerlijk om hem om...

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!